Prima pagina
 
 

Coş cumpărături

Gol
Scrub corporal de zahăr cu acizi AHA 200 ml

Scrub corporal de zahăr cu acizi AHA 200 ml

Fără Parabeni.

Scrubul de zahăr este un preparat cosmetic natural conceput pentru exfolierea mecanică a pielii. Cristale din trestie de zahăr, îmbogățite cu acizi AHA din extracte de ananas şi papaya, curăță și elimină celulele moarte ale pielii, aceasta devenind moale și catifelată. Uleiul  esential de portocale dulci, cu proprietăţi anticelulită ajută la eliminarea toxinelor și la tonifierea pielii. Procesul de regenerare începe cu acţiunea sucului de noni, permiţând  vitaminelor și mineralelor să pătrundă in piele. Untul de shea și uleiul de migdale hrănește și lubrefiază pielea, restabilind  funcția de protecție a epidermei.

BDIH Principalele ingrediente active: extract de noni, ananas, papaya, vanilie, palmier pitic, unt de shea, ulei de migdale, ulei de floarea soarelui, ceară de candelilla, ulei din coaja de portocale dulci, extract din trestie de zahar.

Mod de utilizare: Aplicați scrubul corporal pe pielea umedă, cu mișcări circulare, acordând atenție părtilor corpului acoperite cu o piele deosebit de groasă. Lasăti timp de aproximativ 5 - 7 minute, astfel încât pielea să absoarbă substanţele nutritive naturale ale peelingului. Apoi clătiți cu multă apă, fără săpun. A nu se aplica mai mult de o dată pe săptămână.

64.9 lei