Prima pagina
 
 

Coş cumpărături

Gol
Ser rehidratant 20 ml

Ser rehidratant 20 ml

Fără parabeni.

Preparat cosmetic concentrat folosit pentru hidratarea intensă, pe termen lung a pielii. Ingredientele active previn deshidratarea pielii, protejând-o împotriva uscăciunii excesive și eliminând senzaţia de stres și disconfort. Sucul din fructul noni oferă mineralele și vitaminele esențiale, actionează ca antioxidant și protejează tenul împotriva factorilor negativi din mediul înconjurator. Extractul de ovăz, hrănește, tonifică și hidratează pielea. Extractul de Aloe Vera calmează și relaxează tenul. Extracte naturale netezesc ridurile, susţinând hidratarea  în straturile profunde ale epidermei. Pielea devine netedă, suplă și mătăsoasă.

Principalele ingrediente active: extract de noni, aloe, seminţe de avena strigosa, flori de portocal amar, grapefruit, palmier pitic.BDIH

Mod de aplicare: dimineața și / sau seara, se aplică 5-6 picături de ser pe fața și gâtul curat, cu excepția zonei din jurul ochilor. Se lasă să patrundă în piele. Serul poate fi utilizat independent, precum și  împreună cu crema de zi / noapte, sporind efectele acțiunii. Pentru tratament: Aplicaţi zi cu zi timp de 15 -30 de zile, în funcţie de starea pielii și rezultatul dorit. Tratamentul complet: A nu se aplica mai mult de 30 de zile. A se efectua maxim 4 tratamente pe an. Pentru toate tipurile de ten.

45.6 lei