Prima pagina
 
 

Coş cumpărături

Gol
Unt modelator corp cu elemente de slăbire 200 ml

Unt modelator corp cu elemente de slăbire 200 ml

Protecţie şi îngrijire zi de zi. Fără Parabeni.

Datorită concentrației mari de ingrediente active, untul de corp activează mecanismele de regenerare a celulelor pielii, stimulează sinteza de colagen si elastină, reduce efectul de "coajă de portocală", previne și reduce vergeturile. Extractele de cafea și cafeină activează înlocuirea celulelor, inițiând procesul de ardere a grăsimilor. Untul de shea și uleiul de nucă de cocos echilibrează balanța hidro-lipidică. Uleiul de migdale hrănește, regenerează pielea și asigură elasticitatea ei. Sucul de noni și extractele de fructe exotice contin antioxidanti care protejează celulele împotriva degenerării, stimulează sinteza și regenerarea celulor organice. Ingredientele active facilitează drenarea  sistemului limfatic și consolideaza acțiunea de lifting.

BDIH Principalele ingrediente active: extract de cafea arabică şi cofeină, noni, aloe, palmier pitic, rodie, mango, acai, ulei de cocos, ulei de migdale, unt de shea.

Mod de utilizare: Aplicați zilnic untul dimineața și / sau seara, pe corpul curat, uscat și masati ușor, mai ales în zona abdomenului, șoldurilor, coapselor şi feselor. Untul poate fi folosit ca un agent de masaj în tratamente anticelulitice.

64.9 lei