Prima pagina
 

 

 

Termeni şi condiţii


Termeni legali şi condiţii acceptate de vizitatorii siteului:

1. Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor şi serviciilor prezentate pe site-ul www.nonicare.ro implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

2. Schimbarea termenilor şi condiţiilor
S.C. ADARIA SERV S.R.L. îşi rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii şi condiţiile, fără o notificare prealabilă şi fără precizarea motivelor.
S.C. ADARIA SERV S.R.L. îşi rezervă dreptul să facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă şi fără precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

3. Confidenţialitate
Datele personale ale fiecărui client sunt confidenţiale şi vor fi folosite de către
S.C.  ADARIA SERV S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site.
Societatea noastră se obligă să nu furnizeze aceste date unei terţe persoane.
S.C. ADARIA SERV S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieşte site-ul nostru.

4. Corectarea informaţiilor eronate
S.C. ADARIA SERV S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori. Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afişare care pot surveni în urma unor greşeli de dactilografiere, lipsa de acurateţe sau erori ale produselor software, fără a anunţa în prealabil.

5. Notificări:
- preţurile afişate conţin T.V.A.;
- produsele prezentate pe acest site sunt grupate pe categorii şi tipuri de afecţiuni, pentru toate vârstele;
- a nu se depăşi doza zilnică recomandată;
- a se păstra la loc uscat, ferit de căldură;
- a nu se lăsa la îndemâna copiilor;
- suplimentele alimentare (prezentate pe acest site) nu înlocuiesc un regim alimentar variat, exerciţiile fizice de întreţinere necesare şi nu se substituie recomandărilor medicale de specialitate;
- nu trebuie să folosiţi informaţiile de pe site, în scopul diagnosticării sau tratării oricaror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat;
- citiţi cu atenţie informaţiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse înainte de folosire;
- aceste produse naturiste şi sfaturi nu trebuie interpretate ca o garanţie a succesului şi scopului urmărit. 

Nu ne asumam nici un fel de răspundere pentru folosirea necorespunzătoare a produselor naturiste de pe site. S.C. ADARIA SERV S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile afişate pe site, în funcţie de modificările de preţuri survenite la furnizor sau producător.