Prima pagina
 

Certified Natural Cosmetics

BDIH

Ce este BDIH?

BDIH este Asociaţia Industriilor Germane şi a firmelor de comercializare a produselor  farmaceutice, produselor de îngrijire a sănătăţii, suplimentelor alimentare şi de igienă personală (www.bdih.de). Asociaţia, situată în Mannheim, Germania, a reunit peste 440 de producători şi distribuitori de:

  • Cosmetice şi cosmetice naturale
  • Suplimente alimentare
  • Alimente Nutritonale
  • Dispozitive medicale

Fabricantul produselor marcate cu BDIH "Certified Natural Cosmetics" garantează folosirea materiei prime naturale, cum ar fi uleiuri vegetale, grăsimi şi ceruri, extracte din plante, uleiuri esenţiale şi materii prime vegetale provenind de la culturi biologice controlate sau culese din flora sălbatica controlata biologic. În plus, o selecţie atentă a materiilor prime, a impactului ecologic al fiecărui produs joacă un rol important.

 

 

Planta Noni (Morinda citrifolia) a fost folosita ca sursă de hrană şi medicamente cu aproximativ 2000 de ani în urmă. Toate părţile plantei sunt utilizate in tratamente pentru diverse boli in insulele Pacificului de Sud şi insulele Caraibe. Sucul de Noni sprijină sistem imunitar, creşte energia şi  performanta fizică , este bogat in proprietati antioxidante. Fructul Noni are o unica formula anti-imbatranire menţinand pielea sanatoasa si cu un apect proaspăt. Este unul dintre cele mai bune ingrediente hidratante folosite în produsele noastre cosmetice. Sucul din fructul Noni este foarte bogat în vitamine, microelemente şi aminoacizi.

Extractul de Aloe vera (Aloe Barbadensis) are proprietati antibacteriene si antifungice, fiind de un real ajutor in tratarea infectiilor minore ale pielii, cum ar fi  chisturile benigne ale pielii; de asemenea  poate inhiba dezvoltarea de ciuperci care cauzează Tinea. Aloe vera poate fi eficace în tratamentul plăgilor. Sucul de Aloe vera este utilizat pentru consum şi ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi arsuri la stomac si sindromul de intestin iritabil. Aloe Vera hraneste, detoxifica, normalizeaza tractul digestiv si favorizeaza absorbtia alimentelor. Traversand organismul, echilibreaza starea generala. Sucul de Aloe este bogat in vitaminele A, B1, B2, B6, B12, C, E, acid folic, niacina, şi minerale precum calciu, fier, mangan, cupru, zinc şi magneziu. De asemenea, conţine până la 18 aminoacizi. Aloe vera este folosit extern pentru arsurilor solare, erupţii cutanate şi muşcături de insecte. Prezenţa aminoacizilor  ajuta la regenerarea tesuturilor. În acest fel este folosit ca ingredient in multe produse cosmetice.Companiile de produse cosmetice folosesc seva sau alte elemente derivate din Aloe Vera in  creme, sapunuri, produse de protecţie solară si machiaj, creme de ras si sampoane. Inca din antichitate, Aloe Vera a fost utilizata in tratarea diferitelor afectiuni, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii. Despre Aloe Vera s-au inregistrat date pentru prima oara în Papirusul Ebers din secolul 16 î.Hr..

 

Pentru reţetele cosmetice NONICARE, au fost selectate ingrediente din extracte, sucuri de fructe şi plante, care regenereaza şi hrănesc pielea şi care au, de asemenea, un rol analgezic, de calmare, hidratare şi proprietăţi antioxidante.

Luând în considerare faptul că aceste ingrediente sunt complet naturale, putem spune cu siguranţă că am creat o linie superbă de produse cosmetice.